Bolig | Næring Dokkenkvartalet i Sandefjord: 36 leiligheter og parkering

I Sandefjords innerste sentrum er Dokkenkvartalet realisert. Høsten 2022 flyttet de første inn.

 

Dokkenkvartalet er et eksempel på et infill-prosjekt med fortetting. Fasaden mot Storgata føyer seg inn i sentrumsbebyggelsen. Det nye bygget passer inn med byggene i området. To tårnbygg er etablert tilbaketrukket. De strekker seg opptil åtte etasjer. Prosjektet består av mange ulike leiligheter, med ulike størrelser, med sol og utsikt. Felles uteareal på gateplan og tak inngår i prosjektet, som er ferdigstilt i oktober 2022.

Inn i nybygget er det etablert attraktive forretninger på gateplan og 36 leiligheter med egen parkeringskjeller. Der er det tilrettelagt for el-billadere og sykler. Fra utgangsdøra har du tøffelavstand til alt du forventer å finne i en pulserende og moderne by.

Erik Steinsholt i Kilen Holding er byggherre. Han engasjerte Point etter tips fra entreprenøren kort tid før rammesøknaden skulle sendes kommunen.

– Det var et lykketreff. Tegningene ble forbedret og optimalisert på det meste fra uterom til fargevalg. Point har vært fantastisk flinke til å følge oss opp. Vi er kjempefornøyde og har anbefalt dem til andre i bransjen og allerede engasjert dem i nye prosjekter. Vi skal fortsette å jobbe med Point, sier Steinsholt som siden 1995 har drevet innenfor eiendomsbransjen i Sandefjord.

De første kjøperne sikret seg bolig i Dokkenkvartalet før byggestart. Da ferdigstillelse nærmet seg var kun en håndfull ledige leiligheter tilbake i sentrumsbygget.

– Perfekt for dem som vil bo midt i hjerte av Sandefjord. Her er det kort avstand til det meste. I tillegg er det et moderne og bærekraftig bygg, sier Steinsholt.

Miljø og energiprofilen er godt. Vannbåren varme gir lave energikostnader.

Se flere prosjekter