Om oss 

«Vi utvikler løsninger med funksjonell design med sterk identitet.»

Historie fra 2007Røtter fra Nederland

Point AS har historie fra 2007. Stifteren er Bart Øya Burgerhoudt. Han har tung internasjonal erfaring og er arkitektutdannet fra Delft-universitetet.

Det tekniske universitet i Delft regnes som et av verdens beste på arkitektur.

Bart Øya Burgerhoudt har en innholdsrik karriere i Nederland, før han satte kursen mot Norge. Da hadde han jobbet i små og store arkitektfirmaer, vært mangeårig partner i FAME arcitecture + management i Rotterdam med over 60 arkitekter, og også undervist ved Delft-universitetet i en periode på fem år.

Kreativitet 

Kreativitet står i sentrum for et optimalt resultat. Vi tør å utfordre grenser og rammer.

Kommunikasjon 

Vi er bevisst på kundekommunikasjon og er løsningsorientert – en kunde får mer enn han forventer.

Inspirasjon 

Det er gøy og inspirerende å jobbe med Point og det er gøy og inspirerende å jobbe i Point.

ProsessenOppdragsgiveren i sentrum

Point er utviklet for å kunne utføre komplekse oppgaver. Tjenestetilbudet er bredt. Konseptutvikling går hånd i hånd med offentlige bygg, barnehager og skoler, boligprosjekter, påbygg, kombinerte nærings- og boligbygg og transformasjonsprosjekter.

I Point blir variasjon verdsatt. Spennet er stort fra utvikling av områder under utvikling til interiørdesign. Det gir stor variasjon i størrelser på ulike oppdrag med ulike oppdragsgivere og -oppgaver innenfor et større geografisk område fra Oslo til Kristiansand.

I Point er det alltid jakt på optimalisering i arkitektur, funksjonelle løsninger og best mulig kommunikasjon. Vi setter oppdragsgiveren i sentrum.

Point har et team med dyktige arkitekter med internasjonal bakgrunn og erfaring i den gamle kraftstasjonen til tidligere Framnes Mekaniske Verksted i Sandefjord. Et annet team er etablert i SporX på Strømsø i Drammen. I tillegg kan du titt og ofte finne oss hos Evolve Business senter i Porgrunn, hvor vi har en fleksibel kontorløsning og møterom.  Hos oss jobbes det i team og på tvers av team.