Bolig | Konsept Toppleiligheter med panoramautsikt

Mange vil bo sjønært med panoramautsikt. Det viser salgsstarten for Fjeldvig i Sandefjord. Halvparten av leilighetene ble solgt de første ti dagene etter salgsstart.

Hver leilighet i Fjeldvig er nærmest som en toppleilighet. Det har kjøperne satt pris på. – Et eksempel på at vi har lykkes godt i boligmiks og markedsføring, sier Lill-Iren Barth, prosjektmegler og markedsansvarlig i DNB Eiendom Nybygg til Sandefjords Blad.

– Vi ville bygge noe med særpreg. Derfor gikk vi til Point, sier styreleder Øystein Davidsen i Fjeldvig Bolig AS.

Fjeldvig Bolig er skilt ut fra Moods Eiendom, som startet utviklingsarbeidet. Point ble engasjert for å gjennomføre reguleringen og står som ansvarlig søker for prosjektet som er spennende og unikt på flere vis på Vesterøya i Sandefjord.

Det nye leilighetsprosjekt er godt skjermet i bakkant, inntil et høyt fjell med grøntområde. På framsiden ligger indre havn. Her får alle boenhetene panoramautsikt over sjøen.

– Point har vært med oss fra før reguleringssøknaden ble ferdigstilt og blir med oss videre. De har levert godt. Vi har fått noe unikt og har fått til et godt teamarbeid med Bart Burgerhoudt i Point, entreprenøren og megleren som i sommer starter salgsarbeidet, sier Davidsen.

På prosjektets hjemmeside kan du se flere videoer vom viser hvordan det blir når alt står klart.

Interesselisten for prosjektet er lang. Det bekrefter at Fjeldvig Bolig har truffet godt i markedet.

Bygningsvolumet  er delt i mindre enheter, så bindes det sammen av arkitekturen og formen som er inspirert av fjellområdet, vannet og båtlivet.

Alle leiligheter har like god utsikt. De har brede terrasser og får «full view» over byen. Det er som et bygg med 26 Penthouse i bygget.

Se flere prosjekter