Bolig Boliger på Sandskjæråsen

To leilighetsbygg med varierte boliger på inntil 130 kvadratmeter med gode uteplasser og to eneboliger på Sandskjærsåsen i Sandefjord. Mulig byggestart i 2023.

Sandskjæråsen utvikles til et attraktivt bo-område. Aktiv Eiendomsmegling omtaler boligprosjektet som eksklusivt der det ligger 3,5 kilometer fra Sandefjord sentrum med naturen rett utenfor døren.

De første planene ble lagt rundt 2010. Det hele har tatt litt tid, i påvente av avklart jernbanelinje med tunnelløsning. Første byggetrinn er lagt ut for salg høsten 2023.

Boligdrømmen

– Point har designet boligprosjektet i Sandskjæråsen for å oppfylle drømmen om det perfekte hjem i flotte leiligheter med moderne og utsøkt standard, sier eiendomsmegler Thomas Peder Otterbech i Aktiv Eiendomsmegling.

Han trekker fram detaljene i designen.

– Hvert oppholdsrom er nøye designet med en moderne finish. Listefrie løsninger gir et stilrent og tidløst uttrykk. Den arkitektoniske stilen gir opplevelse av luksus og eleganse, sier Otterbech.

Leilighetene i første byggetrinn, er mellom 86 og 126 kvadratmeter store. De møtekommer de flestes behov og ønsker. Fire leiligheter på bakkeplan får direkte utgang til egen hage. De neste fire leilighetene bygges over to plan. De får alle store og gode terrasser på opp mot 35 kvadratmeter.

23 boliger

Vi har tegnet 21 leiligheter i to bygg for Loftum Eiendom. I tilknytning til disse to byggene har vi tegnet to eneboliger. Første byggetrinn er ute for salg ved inngangen til vinteren  i 2023. Salget avgjør byggestart. Den kan komme i 2024.

21 av boligene er samlet i to ulike bygg med høy standard og solid materialvalg på alle løsninger. I byggene kommer åtte og 13 boenheter. Der er det variasjon med ulike størrelser opptil 130 gode kvadratmeter. Alle får gode terrasseløsninger eller uteplasser.

I det første bygg, som er ute i markedet (høsten 2023), kommer fire leiligheter på bakkeplan med hage og fire leiligheter over to plan med en stor terrasse og en enda støtte takterrasse (17 og 37 kvadratmeter store). Boligene får god standard og fleksible løsninger pluss garasje og gjesteparkering.

Høy kvalitet

– Kvaliteten er i en klasse for seg, med flotte bad, moderne kjøkken, garasjeplass og gjesteparkering. Hvert oppholdsrom er nøye designet med en moderne finish. Listefrie løsninger gir et stilrent og tidløst uttrykk. Den arkitektoniske stilen gir opplevelse av luksus og eleganse, sier Otterbech.

Eiendommen er forventet ferdigstilt 2024/25

Point har arkitektonisk lagt til rette for den høyeste energiklassen. Materialvalgene gir lave drifts- og vedlikeholdskostnader i leilighetene som varmes opp med vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken.

Se flere prosjekter