Tesla-bygget følger tidsplanen

Skrevet: 11. desember 2023
|

Det nye næringsbygget i Drammen i skreddersøm for Tesla er signert Point Arkitektur. Bygget vokste aller først frem på tegnebrettet.

Nå reiser det seg i tråd med fremdriftsplanen. 24. november ble det markert med kranselag med 100 deltakere i bygget i Kobbervikdalen.

– En fin samling med god stemning. Byggherre Morten Hotvedt ga solid ros til alle underentreprenører og for god styring på arbeidsplassen som preges av godt arbeidsmiljø, godt samarbeid og felles opplevelse av stolthet av å delta på prosjektet for å reise et flott, breamsertifisert bygg, sier Bart Burgerhoudt.

Han hadde med seg arkitektene Adam Reizer og Rida Akhder (se bildet under) som begge har bidratt godt i prosjektet for Point.

Tesla-bygget skal ferdigstilles i slutten av april.

– For oss i Point er det flott å samarbeide med så løsningsorienterte og proffe folk som jobber sammen for å skape det beste resultatet, sier Burgerhoudt.

Bygget dimensjoneres for over 100 arbeidsplasser. De fleste knyttes til klargjøring og utlevering av nye biler. Inn i det 13.000 kvadratmeter store bygget kommer også 35 kontorarbeidsplasser. Solceller på vegger og tak og fyringssentral for pellets skal kutte energikostnadene og bidra til økt bærekraft.