Resertifisert som miljøfyrtårn

Skrevet: 26. april 2023
|

Point har vært miljøfyrtårnbedrift siden 2019. Nå er bedriften resertifisert. Dokumentasjonen kom på plass 31. mars. – Det er en forsikring for at vi fortsatt skal ha høy miljøbevissthet og sikre at vi hele tiden forbedrer oss, sier daglig leder Janne Øya Burgerhoudt.

Point har som mål å være et kompetansemiljø for miljøriktig prosjektering.  – Vi vil utvikle bygg for en mer energieffektiv framtid som også verdsetter interessen for estetikk, stedstilpassede løsninger, lys, rom og materialvalg, står det i bedriftens miljøpolicy.

Miljøfyrtårnsertifisering forplikter. Miljø og bærekraft er ikke først og fremst en plakat på veggen. – Det styrer prioriteringer, som valg av de nye lokalene i Drammen som Point flyttet inn i på nyåret i 2023, deltakelsen i Grønn Byggalianse, kompetanseutvikling i organisasjonen og arbeidsprosesser.

– Det må være sammenheng mellom liv og lære. Da handler det både om hvordan vi selv jobber og vårt forhold til samarbeidspartnerne. Høy miljøbevissthet er helt nødvendig, sier Øya Burgerhoudt.