Piont styrker laget

Skrevet: 2. februar 2022
|
Janne og Bart Øya Burgerhpudt

Point går inn i 2022 med flere nye arkitekter og nyansatt prosjektleder. Økt oppdragsmengde er bakgrunnen. Nå er selskapet rigget for å fortsette veksten.

– Vi har godt med oppdrag og vi ønsker at veksten skal fortsette. Det ligger bak nyansettelsene, sier daglig leder Janne Øya Burgerhoudt.

Rekrutteringsprosessen startet i fjor høst. Nå er de nye på plass.

– Vi er fortsatt på søk etter flinke folk. Vi ønsker å knytte til oss ambisiøse arkitekter til kontorene i Sandefjord og Drammen, sier Janne.

Den sist ansatte i Point er prosjektleder Bjørn Andreas Wendt. Han har teknisk bakgrunn i kombinasjon med prosjektledelse og har drevet eget byggefirma i ti år.

– Han er ekspert på å styre og gjennomføre prosjekter. Her blir han arkitektenes viktigste støttespiller og ansvarlig for å sikre fremdrift i prosjektene, sier Janne.

Point-grunnlegger Bart Øya Burgerhoudt har tung internasjonal erfaring, med en innholdsrik karriere fra Nederland. Der er det vanlig å ha prosjektledere i arkitektselskaper.

– For oss er det et naturlig steg. Det er en måte å jobbe på ute i Europa som vi er godt kjent med. Det vil bidra til at vi kan sette enda større fart, og våre arkitekter kan ha mer rendyrket oppmerksomhet på arkitekturen i oppdragene, sier Janne.

Point er utviklet for å kunne utføre komplekse oppgaver. Tjenestetilbudet er bredt. Konseptutvikling skjer i samspill med oppdrag for offentlige bygg, barnehager og skoler, boligprosjekter, kombinerte nærings- og boligbygg og transformasjonsprosjekter.

Ansettelsene gir nye impulser. Inn kommer arkitekter med norsk og internasjonal bakgrunn. – Det er viktig for at vi skal utvikle oss videre og fortsatt levere særpreg og effektive og gode løsninger for oppdragsgiverne.